Obuka za rad

Obuka za rad – instalacija softvera na Vašem računaru/laptop-u, podešavanje, kao i obuka za rad na izabranom uređaju, koji ste kupila, obezbeđena je za naše kupce potpuno besplatno.

Kada se odlučite za kupovinu, podešavanje softvera i obuka za rad može se obezbediti u Novom Sadu, Čortanovcima, Beogradu ili po dogovoru. Uz završenu obuku, izdajemo Vam i naš interni Sertifikat da ste završili obuku na određenom uređaju za kvantnu dijagnostiku/terapiju. 

Ako živite daleko i putujete do nas, obezbedjujemo Vam besplatno noćenje sa doručkom u našem Vege pansionu u Čortanovcima, ili se obuka obavljanja on lne, po dogovoru sa vama uz korišćenje programa Team Viewer. Ovaj programa možete besplatno preuzeti ovde.

4 comments

 1. Gordana Janjic

  Да ли могу на обуку иако још немам апарат али лечила сам се и верујем у то

  1. admin Post author

   Poštovanje, obuku organizujemo samo za kupce naših uređaja; U zavisnosti od toga koji NLS uređaj https://kvantnadijagnostika.rs/product-category/nls/ je kupac izabrao, prilikom isporuke, radi se i obuka za rad koja je potpuno individualna i prilagođena korisniku; Ne organizujemo generalne obuke za više ljudi, nažalost

 2. Milka

  Postovani ,zavrsila sam psihologiju u N.S.pa san se razbolela os tezeg oblika koksaki virusa Lecila sam se par godiba bikom masinom i sada ga nemam.Zelim da se bavim ovom granom medicine i terusuje me da li kod vas mogu kupiti bikom aparat po kojoj ceni i da li mogu zavrsiti obuku da dobijen sertifikat sa kojim mogu raditi.Hvala

  1. admin Post author

   Poštovanje Milka, mi nemamo u ponudi Bikom aparat, već samo kvantne aparate brenda Medicomat. Ukoliko se odlučite za kupovinu nekog od naših biorezonantnih skenera ili najnovijeg uređaja za biprezonantno skeniranje i terapiju Medicomat 5 dobićete i obuku za rad, Sertifikat o završenoj obuci, sve potrebne skripte na srpskom jeziku kao i podršku u daljem radu ukoliko vam bude bila potrebna podrška ili imate nedoumica. Obuka za rad, Sertifikat i podrška u radu za naše kupce su potpuno besplatni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Uplate iz inostransva – Wise

 • Izabrani uredjaj ili uslugu  dodajte u korpu
 • Kliknite na dugme završi narudžbinu
 • Nastavite do stranice za plaćanje
 • Izaberite plaćanje iz inostranstva -Pay by Bank Wise
 • Platite elektronski sa svog računa u inostranstvu bez provizije
 • Molimo kontaktirajte nas pre kupovine radi dogovora oko načina isporuke