Medicomat Cloud platforma

Dostupno i za kupce u Srbiji i u regionu – kliknite ovde da poručite

Zdrastvena nega koju možete sebi da priuštite

UŠTEDITE 96% na skupim uredjajima  – Predplata Vam obezbedjuje pristup platformi Medicomat Cloud  i neograničeni  broj dijagnostičkih pregleda kao i neograničen broj biorezonantnih terapija za Vas, Vašu porodicu ili klijente. Samo stavite slušalice na uši, uključite ih u svoj kompjuter i putem interneta se priključite na Medicomat platformu i obezbedite sebi svakodnevne terapije ili pregled uz pomoć terapeuta on line. Slušalice potrebne za korišćenje Medicomat on the cloud usluge uključene su u cenu trogodišnje pretplate

 

Quantum Headset  slušalice mogu da rade na svakom kućnom kompjuteru – bilo da je to PC (stoni ) računar ili laptop,  koji ima instaliran operativni system Windows 10 i pristup internetu Softver je obezbeđen na Engleskom, Španskom, Nemačkom, Francuskom, Italijanskom, Turskom, Kineskom i Hrvatskom (Srpskom) jeziku.

Ova inovativna usluga, koja je Medicomat tek počeo da obezbedjuje korisnicima u svetu, ekskluzivno donosimo i na naše prostore,  rado ćemo vam pomoći oko svih pitanja i nedoumica koje imate.

Konvencionalna medicina je dostigla svoje limite i nema rešenja za viruse, bakterije i mnoge bolesti. Kvantna energetska medicina može skenirati i tretirati mnogo dublje do nivoa DNK i molekula i zato može biti mnogo uspešnija u mnogim slučajevima. Napravite kvantni skok i saznajte više o tome i ne dozvolite sebi pojavu nekog zdravstvenog problema ili da se razbolite od virusa i budite hospitalizovani.

 

Koje su glavne prednosti Medicomat Cloud platforme?

Za kućne korisnike:

 • Nema potrebe da plaćate skupe preglede i biorezonatne terapije na najmodernijem uredjaju Hunter 4025; Pregled kao i terapiju, možete obaviti iz udobnosti sopstvenog doma, jednostavno i sigurno, bez izlaska iz kuće, u vreme koje vama odgovara.
 • Medicomat Hunter 4025, vrhunski uredjaj za negu i očuvanje vašeg zdravlja, veoma je skup, i za mnoge kućne korisnike, jednostavno, nedostižan. Sada možete uživati u svim benefitima njegovog korišćenja, uz mnogo manji trošak.
 • Kvantne Slušalice možete ih poneti i na put, zajedno sa svojim laptop-om i preko Interneta svakodnevno ili povremeno proveravati zdravlje i lečiti se sam ili uz pomoć online terapeuta.

 

Za profesionalne korisnike:

 • Idealno za manje ordinacije kao i centre alternativne medicine, centre za savetovanje o ishrani, očuvanje zdravlja kao i profesionalce  koje se bave savetovanjem klijenata i prodajom kvalitetnih suplemenata , dodataka ishrani kao što su biološki aktivni dodaci ishrani široke game proizvođača i brendova.
 • U mogućnosti ste da direktno unapredite usluge koje pružate klijentima na najviši nivo, uz veoma razuman trošak.
 • Za uvođenje ove izvanredne usluge ptrebno je samo da imate Kompjuter – laptop sa Windows 10 operativnim sistemom, pristup internetu i da kupite Kvantne Slušalice sa pretplatom.
 • Idealno za početak rada ,start sa mnogo manje ulaganja, mogućnost evaluacije uz odlaganje nabavke i samog aparata Hunter  ukoliko se to pokaže kao bolje rešenje.

Medicomat Quantum Headset specijalne slušalice možete poručiti samo uz godinu dana pretplatena uslugu.

Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti, ili ne znate kako da poručite i platite  slušalice i pretplatu, stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i asistencije. Dostupno  naravno, za sve zainteresovanje korisnike iz regiona.

Više detalja možete videte i na internacionalnom sajtu   Medicomat Cloud  i po želji , postati korisnik.

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Uplate iz inostransva – Wise

 • Izabrani uredjaj ili uslugu  dodajte u korpu
 • Kliknite na dugme završi narudžbinu
 • Nastavite do stranice za plaćanje
 • Izaberite plaćanje iz inostranstva -Pay by Bank Wise
 • Platite elektronski sa svog računa u inostranstvu bez provizije
 • Molimo kontaktirajte nas pre kupovine radi dogovora oko načina isporuke