Medicomat Cloud platforma

Dostupno i za kupce u Srbiji i u regionu – kliknite ovde da poručite

Zdrastvena nega koju možete sebi da priuštite

UŠTEDITE 96% na skupim uredjajima  – Medicomat Quantum Headset specijalne slušalice koštaju 199 Eur (plus poštarina od 100 Eur)  a predplata od 8 Eur dnevno Vam obezbedjuje pristup platformi Medicomat Cloud  i neograničeni  broj dijagnostičkih pregleda kao i neograničen broj biorezonantnih terapija za Vas, Vašu porodicu ili klijente. Samo stavite slušalice na uši, uključite ih u svoj kompjuter i putem interneta se priključite na Medicomat platformu i obezbedite sebi svakodnevne terapije ili pregled uz pomoć terapeuta on line.

 

Quantum Headset  slušalice mogu da rade na svakom kućnom kompjuteru – bilo da je to PC (stoni ) računar ili laptop,  koji ima instaliran operativni system Windows 10 i pristup internetu Softver je obezbeđen na Engleskom, Španskom, Nemačkom, Francuskom, Italijanskom, Turskom, Kineskom i Hrvatskom (Srpskom) jeziku.

Važna napomena: Slušalice se ne mogu koristiti bez uplaćene pretplate. Porudžbine samo slušalica bez uplaćene pretplate ne mogu biti prihvaćene. Molim Vas da uvažite da ovu inovativnu uslugu, koja je Medicomat tek počeo da obezbedjuje korisnicima u svetu, ekskluzivno donosimo i na naše prostore,  rado ćemo vam pomoći oko svih pitanja i nedoumica koje imate.

Konvencionalna medicina je dostigla svoje limite i nema rešenja za viruse, bakterije i mnoge bolesti. Kvantna energetska medicina može skenirati i tretirati mnogo dublje do nivoa DNK i molekula i zato može biti mnogo uspešnija u mnogim slučajevima. Napravite kvantni skok i saznajte više o tome i ne dozvolite sebi pojavu nekog zdravstvenog problema ili da se razbolite od virusa i budite hospitalizovani.

 

Koje su glavne prednosti Medicomat Cloud platforme?

Za kućne korisnike:

 • Nema potrebe da plaćate skupe preglede i biorezonatne terapije na najmodernijem uredjaju Hunter 4025; Pregled kao i terapiju, možete obaviti iz udobnosti sopstvenog doma, jednostavno i sigurno, bez izlaska iz kuće, u vreme koje vama odgovara.
 • Medicomat Hunter 4025, vrhunski uredjaj za negu i očuvanje vašeg zdravlja, veoma je skup, i za mnoge kućne korisnike, jednostavno, nedostižan. Sada možete uživati u svim benefitima njegovog korišćenja, uz mnogo manji trošak.
 • Kvantne Slušalice možete ih poneti i na put, zajedno sa svojim laptop-om i preko Interneta svakodnevno ili povremeno proveravati zdravlje i lečiti se sam ili uz pomoć online terapeuta.

 

Za profesionalne korisnike:

 • Idealno za manje ordinacije kao i centre alternativne medicine, centre za savetovanje o ishrani, očuvanje zdravlja kao i profesionalce  koje se bave savetovanjem klijenata i prodajom kvalitetnih suplemenata , dodataka ishrani kao što su biološki aktivni dodaci ishrani široke game proizvođača i brendova.
 • U mogućnosti ste da direktno unapredite usluge koje pružate klijentima na najviši nivo, uz veoma razuman trošak.
 • Za uvođenje ove izvanredne usluge ptrebno je samo da imate Kompjuter – laptop sa Windows 10 operativnim sistemom, pristup internetu i da kupite Kvantne Slušalice sa pretplatom.
 • Idealno za početak rada ,start sa mnogo manje ulaganja, mogućnost evaluacije uz odlaganje nabavke i samog aparata Hunter  ukoliko se to pokaže kao bolje rešenje.

Medicomat Quantum Headset specijalne slušalice možete poručiti samo uz godinu dana pretplatena uslugu.

Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti, ili ne znate kako da poručite i platite  slušalice i pretplatu, stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i asistencije. Dostupno  naravno, za sve zainteresovanje korisnike iz regiona.

Više detalja možete videte i na internacionalnom sajtu   Medicomat Cloud  i po želji , postati korisnik.

BESPLATNA ISPORUKA

Za Srbiju i druge zemlje

GARANCIJA 1 GODINA

Obezbeđen servis

OBUKA ZA RAD

Instalacija i obuka za rad

PODRŠKA

On line obuka i podrška

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Kako platiti karticom

 • Izabrani uredjaj ili uslugu  dodajte u korpu
 • Kliknite na dugme završi narudžbinu
 • Nastavite do stranice za plaćanje
 • Izaberite plaćanje karticom i platite svojom debitnom/kreditnom karticom
 • Na sajtu koristimo pouzdan procesor plaćanja Stripe
 • Molimo kontaktirajte nas pre kupovine radi dogovora oko načina isporuke