Besplatni kvantni test zdravlja

 

KVANTNI TEST ZDRAVLJA
Sada svako može biti zdrav uz Medicomat Quantum Remote
∙ Daljinski testovi i tretmani, kao da klijent sa udaljenosti od 1000 Km sedi za našim stolom
∙ Potreban je samo vaš jedinstveni biološki ID (lični podaci ili uzorak kose)

Dobrodošli u Kvantni Univerzum, gde ne postoje vreme i prostor, već samo kvantno polje, u kome i vaš jedinstveni biološki ID emituje frekvenciju potpisa koja se može pokupiti bilo gde u svetu radi daljinskog testiranja i tretmana.

Kako to funkcioniše na daljinu?
Kvantna veza za daljinsku terapiju i testiranje može se shvatiti kao beskonačna brza WiFi veza na koju svako može da se poveže koristeći svoj biološki ID.

Medicomat Quantum Remote sistem se može povezati sa klijentom bilo kada i bilo gde, i tada izvršiti kvantni pregled celog tela i primeniti biorezonantnu terapiju.

Molimo Vas da pročitate pravila i popunite obrazac. Za skeniranje i što tačniju dijagnostiku, možete da nam pošaljete i uzorak svoje kose i noktiju. Uputsvo za pripremu uzorka molimo pogledajte ovde

Nakon što primimo Vaš poručeni pregled, analizu ili terapiju, polsaćemo vam i adresu za slanje uzorka

 

 

 

 


Razumem da je vreme za sastanak rezervisano za mene. Više od jednog termina propuštenog ili otkazanog bez prethodnog obaveštenja od 24 sata podleže nadoknadi za otkazivanje. Razumem i oslobađam praktičara svake/sve odgovornosti za probleme koji nastanu kao rezultat informacija koje nisu date.

Razumem da su testovi i tretmani na daljinu jednostavna, nežna, energetska tehnika koja se koristi za smanjenje stresa i opuštanje. Razumem da praktičari tretmana na daljinu ne dijagnostikuju stanja, niti prepisuju ili sprovode medicinski tretman, prepisuju supstance, niti se mešaju u lečenje licenciranih medicinskih stručnjaka. Razumem da tretman na daljinu ne zamenjuje medicinsku negu. Preporučuje se da posetim licenciranog lekara ili licenciranog zdravstvenog radnika za bilo koju fizičku ili psihičku bolest koju mogu da imam. Razumem da isceljenje na daljinu može da dopuni svaku medicinsku ili psihološku negu koju možda dobijam. Takođe razumem da telo ima sposobnost da se isceli i da to uradi, potpuna relaksacija je često korisna. Priznajem da dugoročne neravnoteže u telu ponekad zahtevaju više sesija kako bi se olakšao nivo opuštanja koji je potreban telu da se oporavi.

Ovaj materijal pružamo samo u informativne svrhe. Mi ne propisujemo, ne postavljamo dijagnozu, niti dajemo medicinske tvrdnje. Vaši rezultati se mogu razlikovati. Ne nudimo i ne prodajemo nikakve medicinske uređaje. Kvantni frekventni sistemi se koriste za testranje, balansiranje energije, produženje života i relaksaciju. Ako koristite informacije na ovom sajtu bez odobrenja zdravstvenog radnika, sami propisujete, što ostaje vaše zakonsko pravo, ali autori ne preuzimaju nikakvu odgovornost.

 

 

BESPLATNA ISPORUKA

Za Srbiju i druge zemlje

GARANCIJA 1 GODINA

Obezbeđen servis

OBUKA ZA RAD

Instalacija i obuka za rad

PODRŠKA

On line obuka i podrška

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Kako platiti karticom

  • Izabrani uredjaj ili uslugu  dodajte u korpu
  • Kliknite na dugme završi narudžbinu
  • Nastavite do stranice za plaćanje
  • Izaberite plaćanje karticom i platite svojom debitnom/kreditnom karticom
  • Na sajtu koristimo pouzdan procesor plaćanja Stripe
  • Molimo kontaktirajte nas pre kupovine radi dogovora oko načina isporuke